Завантаження ...

Окупанти обстріляли Охтирку: є поранені

Окупанти обстріляли Охтирку: є поранені фото

Як повідомив Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, сьогодні зранку російські військові обстріляли місто Охтирка, що на Сумщині. У результаті - щонайменше п'ятеро поранених.

Очільник Сумської обласної військової адміністрації, Дмитро Живицький, повідомив, що сьогодні, 17 травня, окупанти знову обстріляли територію Сумської області. Постраждало місто Охтирка: близько п'ятої години ранку його обстріляли за допомогою ракет. П'ять з них поцілило в цивільні об'єкти, що спричинило руйнування: пожежі на складських приміщеннях, пошкодження дверей та вікон тощо. Також обстріл пошкодив храм російського патріархату та дитячий садок. Крім того, від ворожої атаки постраждало щонайменше п'ятеро людей - вони поранені. 

 

"Сьогодні близько п'ятої години ранку по Охтирці був ворожий ракетний удар. П'ять російських ракет прилетіли по мирним цивільним об'єктам та спричинили чимало руйнувань. Загорілися складські приміщення.
Ударною хвилею пошкодило вхідні двері до під’їзду двоповерхового будинку, люди були заблоковані всередині. Постраждало чимало приватних будинків. Удари загалом прийшлися по центральній частині міста і масиву "Дачний". У храмі повибивало вікна. Постраждав і дитячий садок "Казка".  Від сьогоднішнього удару по місту, щонайменше п'ятеро поранених людей", - прокоментував посадовець.

 

Нагадаємо, учора, 16 травня, окупанти намагалися прорвати державний кордон на Сумщині. Прикордонні міста обстрілювали близько сьомої ранку з кулеметів, автоматів, гранатометів та мінометів. У цей час на територію Сумщини намагалися зайти диверсійно-розвідувальні групи, однак прикордонникам вдалося відтіснити окупантів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: