Завантаження ...

На Сумщині відновлюють електропостачання

На Сумщині відновлюють електропостачання фото

Пошкоджені внаслідок буревію електромережі продовжують відновлювати. Про це розповів Дмитро Живицький, голова ОВА.

Сьогодні, 16 травня, на Сумщині продовжуються відновлювальні роботи з метою забезпечення мешканців області електроенергією, яка зникла через буревій. Про це в Телеграм-каналі розповів Дмитро Живицький, очільник Сумської обласної військової адміністрації. Згідно з його повідомленням, станом на 18: сьогоднішнього дня без електрики залишилося 6 абонентів у Шосткинському районі. 

 

"На Сумщині завершується відновлення мереж, які  пошкодило буревієм. Станом на 18:00 16 травня відключеними від електропостачання лишаються 6 абонентів у Шосткинському районі. Нагадую, днями по області пронісся буревій, унаслідок якого без електроенергії лишалися близько 30 тисяч абонентів. Дякую енергетикам за цілодобову працю на благо мешканців Сумщини!" - розповів Живицький.

 

Нагадаємо, нещодавно Сумська область пережила буревій, внаслідок якого на території всього регіону без електропостачання залишилося майже 25 тисяч користувачів у 151 населеному пункті. У 10 регіонах - частково. Переважно постраждали Шосткинській, Конотопський та Роменський райони. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: