Завантаження ...

Окупанти частіше обстрілюють Сумщину

Окупанти частіше обстрілюють Сумщину фото

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, розповів, що окупанти стали частіше обстрілювати території регіони та використовувати для цього більш тяжку зброю. Попри це, в місто продовжують повертатися люди. 

В ефірі загальнонаціонального телемарафону Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, розповів про ситуацію в регіоні. За його словами, окупанти почали частіше обстрілювати область та використовувати для цього тяжчу зброю. Раніше, як говорить посадовець, ворог атакував регіон лише з декількох мінометів один або два рази на день. 

 

“Останнім часом знову почалися авіанальоти, бомбардування, обстріли ракетами "повітря-земля". Такі вильоти, нальоти, обстріли частішають, а та зброя, яку використовують рашисти, стає дедалі важчою”, – коментує Живицький. 

 

Однак, попри ситуацію в області, додому повертаються мешканці Сумщини. Хоча й не так активно, як це було раніше, коли область звільнили від окупантів. 

 

“Перші 1 – 2 тижні після звільнення території Сумської області повернулась більша кількість людей. Я думаю, що десь з 300 тисяч, які виїхали з території Сумської області, як організованими гуманітарними коридорами, так і самостійно, повернулись 2 третини точно. Тобто десь тисяч 200 людей”, – зазначає посадовець. 

 

Живицький також підкреслив: людей, які мають наразі роботу та можливість працювати, просять повертатися та робити це.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: