Завантаження ...

Російські окупанти бояться контрнаступу на Сумщині

Російські окупанти бояться контрнаступу на Сумщині фото

Як повідомляє голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, ворог не полишає регіон: 14 травня було зруйновано міст через річку Клевень. Це свідчить про те, що окупанти побоюються контрнаступу та готуються оборонятися на території своєї країни.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, поділився подробицями обстрілів Сумщини під час ефіру загальнонаціонального телемарафону. За його словами, 14 травня ворог декілька разів атакував ракетами територію області. Спершу вони поцілили у приміщення одного з аграрних підприємств, де розташовувалися ангари для сільськогосподарської техніки. Посадовець зазначив, що, ймовірно, ворог не має конкретної мети та обстрілює випадкові цілі.

 

“Ми розуміємо, що вони б'ють, не знаючи куди. Можливо, це в них була якась неправильна інформація. Постійно відбуваються знищення та обстріли приватного сектору, житлових будинків. Тепер вже прилетіла ракета в аграрне підприємство”, – говорить очільник ОВА. 

 

Ще двома ракетами ворог поцілив у міст через річку Клевень, яка знаходиться в Шосткинському районі. Він наразі зруйнований повністю. Живицький оцінив це як побоювання контрнаступу. Крім того, згідно з його інформацією, на цей час рашисти ведуть суто оборонну роботу: лише окопуються та займають відповідні позиції. Наступальні угруповування вони не формують. 

 

“Ми розуміємо, що вони б'ють, не знаючи куди. Можливо, це в них була якась неправильна інформація. Постійно відбуваються знищення та обстріли приватного сектору, житлових будинків. Тепер вже прилетіла ракета в аграрне підприємство”, – коментує посадовець. 

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: