Завантаження ...

Сумщину відвідали міжнародні делегації

Сумщину відвідали міжнародні делегації фото

Про візити делегацій з Євросоюзу повідомив Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації. Як зазначає посадовець, темою зустрічей була не тільки гуманітарна допомога.

У своєму Телеграм-каналі Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, розповів про візити делегацій з Євросоюзу. За його словами, метою зустрічей було забезпечення регіону гуманітарною допомогою, а також - звернення уваги на необхідність інвестицій та партнерських бізнес-проєктів.

 

"Нашим людям потрібна стабільна робота із гідною оплатою праці", - написав Живицький.

 

Сумщину відвідала моніторингова місія Восток SOS, до якої входять представники Німеччини, Франції та Чехії. З ними сумські посадовці обговорювали ситуацію в Сумській області від першого дня війни: життя мешканців регіону в окупації, звірства росіян та поточні гуманітарні потреби громади. 

Темою зустрічі з делегацією Швейцарського гуманітарного офісу були потреби області у сфері відновлення водопостачання, а також - питання продовольчої безпеки та можливості фінансової підтримки молочного виробництва. 

Нагадаємо, сьогодні Сумська міська рада повідомила про початок ремонту доріг на території громади. На це буде витрачено вісім мільйонів гривень 

Також Дмитро Живицький поділився інформацією щодо ситуації з пальним в Сумській області. За його словами, вона напружена: очікується постачання з Європи, через що вартість палива буде вищою. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: