Завантаження ...

У Сумах проведуть безкоштовну екскурсію

У Сумах проведуть безкоштовну екскурсію фото

Люди, яким довелося переїздити до Сум, зможуть познайомитися з містом уже завтра. Про це повідомляє Агенція промоції “Суми”.

 

Агенція промоції “Суми” на своїй офіційній сторінці у “Фейсбук” повідомила: завтра, 11 травня, о 15:00 проведуть безкоштовну екскурсію містом для вимушених переселенців. Велику оглядову екскурсію пішохідним центром містом проводитиме Олександр Коваленко. Для участі потрібно попередньо зареєструватися за телефоном: 099-214-89-59 (Євгеній). Кількість місць, як повідомляється, обмежена. 

 

“В Сумах не сумують у будь-який час! Олександр Коваленко запрошує людей, що вимушено переселились у Суми, на безкоштовну Велику оглядову екскурсію пішохідним центром міста. Суми – мальовниче місто, розташоване на березі річки Псел, і воно має свою унікальну історію. Хтось пов’язує її з козацьким полком, а хтось - з цукровою індустрією. Чи, може, це місто, де «сумували» козаки-переселенці з заходу? Яке ж воно насправді - місто Суми? Ми хочемо розповісти вам про все це під час екскурсії!” – пише Агенція промоції “Суми”.

 

Нагадаємо, школярів із Сум запрошують на безкоштовну групову арттерапію. Цикл занять складатиметься з п’яти візитів і проходитиме в МЦ “Романтика” за адресою вулиця Героїв Сумщини, 3. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: