Завантаження ...

Сумські маршрутки працюватимуть довше

Сумські маршрутки працюватимуть довше фото

Деякі маршрутні таксі в місті подовжать час своєї роботи. 

Сумська міська рада повідомила, що дев’ять маршрутів приватного громадського транспорту подовжать графік руху до сьомої години вечора. 

 

“На сьогодні громадський транспорт працює в обмеженому режимі, але щодня ми намагаємося додати кількість транспорту, - розповів він. - Так, відсьогодні запрацював маршрут № 10А - на лінію вийшли два тролейбуси. Надалі будемо розширювати можливості транспортного забезпечення”, – говорить Сергій Яковенко, очільник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних технологій. 

 

Також посадовець зазначив, що з перевізниками та керівництвом АЗС вдалося домовитися щодо подовження роботи приватного транспорту. Тепер маршрути № 2, 5, 10, 12, 13, 18, 19, 20, 61 курсуватимуть до 19 години.

Також Сергій Яковенко зазначив:

 

“Наразі залишається проблемним питання руху тролейбусів у Роменському мікрорайоні, враховуючи пошкодження кабелю до підстанції, яка живить тролею у цьому мікрорайоні та на вул. Білопільський шлях. Нині до автовокзалу  тролейбуси доїжджають за допомогою  автономного ходу, а на вул. Роменська курсування "рогатих" зупинено”. 

 

За його словами, зараз цю проблему вирішують, а кабелі ремонтують.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: