Завантаження ...

Сумські школярі розробили патріотичну гру

Сумські школярі розробили патріотичну гру фото

Підлітки з Сум стали розробниками антиросійської гри.

“Russian warship go f*ck yourself” – таку назву має гра, створена Степаном і Тимуром, підлітками із Сум. Вони працювали над застосунком за підтримки Іллі Сафронова – засновника дитячої студії “Martian Teapots”.

Степанові сімнадцять, він – 3D художник, його партнеру-програмісту Тимуру –  чотирнадцять. Хлопці стверджують, що створили гру не тільки для розваг, а ще й для того, щоб зібрати гроші на потреби Збройних Сил України. Кожен охочий може “задонатити” у фонд “Повернись живим”, перейшовши за розміщеним на сторінці гри посиланням.

Сюжет гри заснований на подіях, що відбулися на українському острові Зміїний: тоді українські воїни грубо відкинули пропозиції “російського військового корабля”. Саме тому гравцеві пропонують знищити судна та зомбованих солдатів, які намагаються потрапити на острів. 

Хлопці працювали над грою в умовах постійних тривог та обстрілів:

 

“Я сидів удома або періодами в студії. Вдома або робив уроки, або займався грою, – розповідає хлопець. – У нас постійні тривоги, було чутно обстріли, але все нормально. Колись там далеко-далеко бомбануло так, що вимкнуло електрику, і це була дійсно проблема”, – розповідає Тимур.

 

За посиланням можна звантажити та ознайомитися з грою.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: