Завантаження ...

Добровольці з Сум отримають 15 тисяч гривень

Добровольці з Сум отримають 15 тисяч гривень фото

Міський голова Сум повідомив про фінансове заохочення для добровольчих формувань міста. 

Микола Лисенко, міський голова міста Суми, розповів про те, що кожен доброволець, який захищає місто, отримає заохочення в розмірі п’ятнадцяти тисяч гривень. Про це він повідомив у своєму відеозверненні. 

 

“Важливе питання, яке ми планували сьогодні розглянути на передвиконкомі (проте засідання не відбулося й перенесене на завтра) стосується матеріального заохочення членів добровольчих формувань, які уклали контракти. Можу запевнити, що точно буду виходити із такою ініціативою і вона вже підготовлена, щоб наші добровольці отримали матеріальне заохочення – по 15 тисяч гривень. Отримають всі, хто боронив наше місто і стоїть на варті його спокою. Ми знаємо, хто на яких позиціях чи блокпостах знаходився з першого дня війни. Це буде зроблено!” – прокоментував посадовець.

 

Крім того, на засіданні, яке відбудеться цієї п’ятниці, 29 квітня, розглянуть питання надання захисникам пільг на комунальні послуги. А також – надання фінансової допомоги тим, хто постраждав від ворожих обстрілів та бомбардувань.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: