Завантаження ...

У Тростянці знову працює телебачення та радіо

У Тростянці знову працює телебачення та радіо фото

У звільненому від окупації Тростянці відновили теле- та радіомовлення. 

Як повідомляє Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв'язку, в Тростянці, що на Сумщині, вдалося відновити доступ до телебачення і радіомовлення. Цьому посприяв Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення при Держспецзв’язку. Наразі в місті з’явився аналоговий сигнал, цифровий поки що не використовується. Однак, відтепер “жителі міста й навколишніх населених пунктів можуть отримувати правдиву й перевірену інформацію про ситуацію в країні”. 

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспезцв’язку разом із провайдерами та операторами забезпечують українців зв’язком та інтернетом, щоб населення у різних регіонах України завжди мало можливість зв’язатися з рідними та отримувати правдиву інформацію.

Триває координація НЦУ дій мобільних операторів із відновлення роботи базових станцій на звільнених від окупантів територіях. Завдяки цій роботі покриття в Чернігівській області зросло на 50%, у Київській області на 68% та Сумській області на 76%.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: