Завантаження ...

До Сум надійшла допомога від Німеччини

До Сум надійшла допомога від Німеччини фото

Суми отримали гуманітарну допомогу від німецького міста-побратима.

Сумська міська рада повідомила, що від міста-побратима Целлє до Сум надійшов гуманітарний вантаж у розмірі понад 47 тонн. До нього входять харчові продукти тривалого зберігання, речі для дітей, одяг, взуття, медикаменти й засоби гігієни. 

 

“Це не просто речі чи продукти, а частинка доброти, яку кожен, хто долучився до процесу їх організації та збору, передає сум'янам, аби допомогти та підтримати нас у ці складні часи”, – коментують посадовці німецьку допомогу. – Наші партнери з перших днів від початку російської агресії мобілізувалися, аби допомогти Україні та місту Суми зокрема. Вони щиросердно організували прийом українських родин, які були змушені покинути свої домівки через війну, а також збір гуманітарної допомоги для Сум. Увесь процес підготовки гуманітарної допомоги координувався особисто обербургомістром міста Целлє паном Доктором Йоргом НІГГЕ”.

 

Згідно з інформацією міської ради, українські сім’ї, які через війну переїхали до Целлє, зараз проживають у комфортних умовах: діти відвідують освітні заклади, а муніципалітет забезпечує біженців усім необхідним.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: