Завантаження ...

У Сумах хочуть звільнити двох представників ОПЗЖ

У Сумах хочуть звільнити двох представників ОПЗЖ фото

Громадяни звертаються до міської влади з вимогою звільнити двох заступників міського голови від партії ОПЗЖ.

Сьогодні, 8 квітня, на сайті з місцевими петиціями з’явилося звернення від громадянина Галицького Максима Олеговича. Чоловік запропонував звільнити з посад у виконавчому комітеті двох представників від партії ОПЗЖ – Іщенко Тамару Дмитрівну та Войтенка Миколу Григоровича. 

 

“В Україні триває 42 другий день повномасштабного вторгнення росії. За цей час десятки представників проросійської партії опзж проявили свою колаборантську позицію, та перейшли на бік ворога в окупованих громадах. Указом Президента України «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 березня 2022 року "Щодо призупинення діяльності окремих політичних партій"» діяльність політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" призупинено. Проте в виконавчому комітеті Сумської міської ради, на керівних посадах продовжують працювати представники зазначеної партії - Войтенка М.Г. та Іщенко Т.Д. Враховуючи викладене, звертаємось до Сумської міської ради та Сумського міського голови Лисенко О.М. з вимогою про звільнення заступників міського голови та членів виконавчого комітету Сумської міської ради Войтенко Миколи Григоровича та Іщенко Тамари Дмитрівни із займаних посад” , – пише автор петиції. 

 

Наразі звернення вже прийнято до розгляду, адже за декілька годин воно зібрало більше 250 потрібних підписів. А саме – 318. Ще 503 особи поділилися петицією у соціальних мережах. Відповідь на звернення повинно бути оприлюднене не пізніше 21 квітня цього року.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: