Завантаження ...

Підприємство із Львівщини допомогло сумському КП «Електроавтотранс»

Підприємство із Львівщини допомогло сумському КП «Електроавтотранс» фото

В один із днів, евакуюючи людей «зеленими коридорами», два комунальні автобуси зазнали значних механічних пошкоджень – повідомляє КП Сумської міськради «Електроавтотранс».

За підрахунками фахівців, ремонт обійшовся би у кругленьку суму (кілька десятків тисяч гривень). Але світ не без добрих людей: дізнавшись про «пригоди» водіїв під час виконання надважливої місії, Богдан Ветошко, який очолює ТОВ ««Гал-Дизайн», разом з колективом не тільки оперативно надіслали з с. Братковичі Львівської області потрібні комплектуючі та запчастини для транспортних засобів, а й відмовилися від оплати за них. Тобто, КП «Електроавтотранс» отримало дороговартісні деталі абсолютно безкоштовно!

Фахівці служби рухомого складу у посиленому режимі ремонтують автобуси - аби вони вже найближчими днями виїхали на лінію, що у свою чергу дасть змогу збільшити кількість маршрутів, які стануть у нагоді нашим пасажирам. В тому числі – транспорт й надалі буде використовуватися для курсування «зеленими коридорами та перевезення гуманітарних вантажів людям, які цього сьогодні потребують якнайбільше.

Цей приклад показує, що УКРАЇНА - ЄДИНА, а УКРАЇНЦІ - НЕПЕРЕМОЖНІ 

Від імені всього колективу КП СМР «Електроавтотранс» щиро дякуємо друзям-благодійникам зі Львівщини за надану допомогу.

ДОВІДКОВО:

ТОВ «Гал-Дизайн» працює на ринку з 1992 року. Основний вид діяльності - виготовлення склопластикових виробів, у т. ч. деталей кузовів автобусів, тролейбусів. Фірма виготовляє також для сторонніх замовників оснастку (матриці) для виготовлення різноманітних деталей з поліефірних смол.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: