Завантаження ...

“Орки не забирають трупи та лишають живих”, – як пройшло 4 квітня на Сумщині.

 “Орки не забирають трупи та лишають живих”, – як пройшло 4 квітня на Сумщині. фото

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький відзвітував, як область провела черговий день війни. 

Дмитро Живицький – очільник Сумської ОВА – поділився оперативною інформацією щодо того, як в регіоні пройшло 4 квітня. 

 

“Подовжуємо очищати нашу землю від залишків непотребу. Орки не забирають трупи своїх військових - до цього ми звикли ще від початку. А тепер лишають і живих.Тому я вкотре прошу мирне населення: будьте обережні на дорогах, поза межами населених пунктів громад! Також нагадуємо про заборону відвідувати ліс”, – розповів посадовець. 

 

Також було зазначено, що Сумська область продовжує отримувати гуманітарну допомогу з різних куточків світу. За посиланням можна контролювати ситуацію з “гуманітаркою”.

У Сумському районі слідкують за населеними пунктами, які найбільше постраждали від дій окупантів. Туди підвозять гуманітарну допомогу, медикаменти та будівельні матеріали. Їх забезпечують необхідними речами.

У Конотопському районі знайшли трьох мирних українців, яких жорстоко вбили російські окупанти. У Шосткинському районі вже вдалося відновити планові операції та хірургічні втручання. Також там працюють над створенням безпечних шляхів між громадами.

Роменський район працює та живе. Лише у північній частині міста проводять зачистку від ворога. В Охтирському районі працюють над тим, щоб повернути міста до життя. Дмитро Живицький зазначив, що “проблем чимало, але працюємо повним ходом”.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: