Завантаження ...

Тростянець вже з газом. На черзі - відновлення електропостачання

Тростянець вже з газом. На черзі - відновлення електропостачання фото

У Тростянець Сумської області поступово повертаються блага цивілізації. Як розповів учора голова Сумської ОДА Дмитро Живицький, підсумовуючи результати прожитого в області чергового дня війни, газопостачання в Тростянці майже відновлено, не підключеними залишились біля пів сотні абонентів.

Поступово відновлюється електропостачання. Енергетики ні на мить не припиняють ремонт мереж. У Тростянець на допомогу місцевим, приїхали ремонтні бригади з Сум та Охтирки. Щодня і щоночі вони виявляють безліч пошкоджень, заподіяних окупаційними військами. Відтак, кількість знеструмлень поступово скорочується. Але попереду ще немало роботи. 

Тростянецький блогер Андрій Соколов розповів, як самовіддано і мужньо працюють ремонтники Тростянецької дільниці філії Охтирський РЕМу, люди не жалкують ні сил, ні часу, продовжують працювати на межі можливого та не можливого. Бригади наших енергетиків повністю укомплектовані, вийшли працювати навіть ветерани, які на пенсії. Вчора продовжували відновлювати лінії та підстанції на території міста.

 

"Готуємося отримати "яскраві" результати. Наразі немає змоги проводити ремонт у віддалених куточках громади. Хлопці сподіваються на розуміння людей та передають подяки за підтримку", - повідомляє Андрій Соколов.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: