Завантаження ...

У звільнений Тростянець відправили колону гуманітарної допомоги

У звільнений Тростянець відправили колону гуманітарної допомоги фото

Ввечері 26 березня у звільнений від російських окупантів Тростянець на Сумщині була спрямована колона гуманітарної допомоги. Про це повідомив у телеграмі голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

 

"Сьогодні наш Тростянець та Боромлю звільнили ЗСУ спільно з місцевими мешканцями. Низько вклоняємося місцевим загонам тероборони та усім, хто допомагав звільняти громади. Як тільки військові дали дозвіл цивільним, ми виїхали туди з гуманітарним конвоєм. Привезли людям медикаменти першої необхідності, життєво важливі ліки. Також, заздалегідь сформовані продуктові набори, предмети гігієни, дитяче харчування і підгузки", - написав він.

 

Голова ОВА зазначив, що наразі зв’язку у місті майже немає. Тому, інформування щодо роздачі гуманітарної допомоги буде відбуватися завтра наступним чином: по місту будуть їздити машини рятувальників із гучномовцем.

 

"Разом із капеланом та місцевими волонтерами будемо роздавати гуманітарну допомогу тим, хто більше цього потребує", - зазначив Живицький.

 

Голова ОВА наголосив, що багато об'єктів по місту, у тому числі і лікарня, лишаються замінованими. Він закликав мешканців бути максимально обережними, а про підозрілі предмети повідомляти нашим військовим.

 

"На завтра ми організували евакуацію людей, які залишилися без житла, до більш безпечних місць. Також будемо вивозити поранених, яким потрібна допомога лікарів. Енергетики, комунальники та ДСНС зможуть повноцінно почати роботу після розмінування території громад", - повідомив він.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: