Завантаження ...

Голова Сумської ОВА - про можливе застосування хімічної зброї

Голова Сумської ОВА - про можливе застосування хімічної зброї фото

У своєму відеозверненні голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький розповів про можливі хімічні атаки з боку ворожих російських військ :

 

«Питання, яке останнім часом дуже активно обговорюється і в міжнародному середовищі, і в нас у регіоні відносно того, що ворог може застосувати хімічну зброю. Можливо, навіть ядерну зброю. Ми бачимо, що розвідки провідних країн світу говорять про таку ймовірність. Нам треба бути готовими до всього. Адже ворог підступний, він з’їхав з глузду, не розуміючи наслідки таких погроз. Очікувати від окупантів можна що завгодно.

 
 

Ми обов’язково оприлюднимо інформацію, як себе поводити в разі хімічної загрози, загрози хімічної атаки. Ми сподіваємося і молимося, щоб цього не відбулося, але треба готуватися. Зараз займаємося тим, щоб хоча би частково забезпечити населення протигазами, засобами захисту. Також плануємо провести навчання, аби кожен знав як себе поводити у разі тієї чи іншої загрози. Очікуємо, що нам надійде допомога у вигляді спеціальних протигазів, респіраторів та масок, які можуть захистити під час можливої хімічної атаки. Сподіваюсь, що все ж світова спільнота завадить намірам ворога».

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: