Завантаження ...

У Конотопі чоловік скоїв розбійний напад на пенсіонерку

У Конотопі чоловік скоїв розбійний напад на пенсіонерку фото

18 березня близько 11 години в місті Конотоп невідомий чоловік під виглядом тероборонівця скоїв розбійний напад на одиноку пенсіонерку. Конотопські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вчиненні розбійного нападу, йому вже обрано міру запобіжного заходу.

Про злочин до поліції повідомила сама 70-річна потерпіла. Поліцейським, які прибули на виклик, жінка розповіла, що до неї додому прийшов невідомий чоловік, який скориставшись військовим станом у країні, назвався представником територіальної оборони та почав вимагати гроші та коштовні речі на потреби військовим.

Жінка, запідозривши, що незнайомець каже неправду, почала проганяти його з будинку. Та зловмисник не відступив і почав бити та душити її, вимагаючи грошові кошти та цінні речі. А коли отримав бажане - пішов у невідомому напрямку.

Працівники карного розшуку спільно з іншими співробітниками Конотопського райвідділу поліції вжили ряд невідкладних оперативно-розшукових заходів, спрямованих на пошуки злочинця. Крім того поліцейські, які заступають на патрулювання міста та району для забезпечення громадського порядку та недопущення фактів мародерства, також були орієнтовані на його пошуки. Вже через деякий час такі заходи дали позитивний результат. Зловмисником виявився раніше судимий за майнові злочини 34-річний місцевий мешканець. Чоловік пояснив, що знав про те, що літня жінка проживає сама та вирішив цим скористатися. До того ж був переконаний, що зважаючи на бойові дії на території держави він зможе уникнути кримінальної відповідальності.

Наразі слідчими Конотопського райвідділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомлено чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ознаками ч. 4 ст. 187 «Розбій» КК України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: