Завантаження ...

Добірка онлайн-сервісів для сумських школярів

Добірка онлайн-сервісів для сумських школярів фото

Вторгнення окупантів вплинуло на освітній процес - більшості шкіл України довелося зачинилися. На сьогодні створюються все більше можливостей для дистанційного навчання, щоб школярі не відставали від освітнього процесу

Всеукраїнська школа онлайн (https://lms.e-school.net.ua/guide). Для зручності розроблено мобільний застосунок, а також YouTube-канал.

✅Всеукраїнський онлайн-розклад (https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad), що містить посилання на матеріали з різних ресурсів.

На ТБ-платфомах MEGOGO (https://megogo.net/ua/show/genres_education), 1+1 video (https://1plus1.video/vseukrainskaya-shkola-onlajn), Київстар ТБ (https://tv.kyivstar.ua/ua/education), sweet.tv (https://sweet.tv/education).

Для дошкільнят розпочав роботу дитячий онлайн-садок НУМО – платформа, на якій зібрані відеозаняття для дітей віком від 3 до 6 років. Перегляд доступний на YouTube-каналах МОН (https://www.youtube.com/playlist?list=PLFVSJgZgf7h-wyorZ6MoAJrAEC5H2reCk) та ЮНІСЕФ (https://www.youtube.com/watch?v=t6iN1uGYeV8) і на платформі MEGOGO (https://megogo.net/ua/view/18037755-dityachiy-sadok-onlayn-numo.html).

Нагадуємо і про освітні серіали для дітей будь-якого віку на платформі Дія.Цифрова освіта (https://osvita.diia.gov.ua/about).

Переглядати матеріали можна будь-де та будь-коли абсолютно безоплатно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: