Завантаження ...

Захищаючи Суми, загинув викладач фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського

Захищаючи Суми, загинув викладач фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського фото

Героїчно загинув викладач коледжу мистецтв Руслан Миколайович Мовчан

За інформацією від Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського, у бою з російськими окупантами під с. Низи Сумського району, було вбито викладача коледжу мистецтв Руслана Миколайовича Мовчана

“Наш колега, голова ЦК «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», ВИКЛАДАЧ з великої літери, Захисник України віддав своє життя в бою під Низами на Сумщині.

Товариський, порядний, чудовий чоловік, батько 3-х дітей, мудрий і розсудливий, гарний співрозмовник, художник-професіонал найвищого рівня, викладач від Бога та людина щирої душі і великого таланту! Таким Руслан Миколайович залишиться назавжди в пам’яті нашої творчої родини і всіх, хто його знав і кого він так любив!

Низький уклін та світла пам’ять Руслану Миколайовичу, щирі співчуття родині Героя!
Не забудемо і не пробачимо ворогу жодного вбитого Захисника, жодного вбитого Українця. Слава Героям, які захищають Україну!” – йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті навчального закладу.

Церемонія прощання з Русланом Миколайовичем відбудеться 21.03.22р. о 9:00 на території Сумської міської клінічної лікарні №5

Допомогти родині можна перерахувавши кошти

5168 7450 1878 9310
Мовчан Ірина Анатоліївна

Вічна пам’ять Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: