Завантаження ...

Кадрові перестановки у Сумській військовій адміністрації

Кадрові перестановки у Сумській військовій адміністрації фото

У голови Сумської військової адміністрації новий заступник. Наказом керівника Сумської військової адміністрації заступником з питань соцзахисту, дотримання прав дітей і по напрямку гуманітарної допомоги на Сумщині призначено Олега Коваля.

Раніше гуманітарними питаннями та питаннями соцзахисту займалася Вікторія Медвідь. Але ще до початку війни голова Сумської ОДА Дмитро Живицький подав до Уряду своє бачення того, хто має займати цю посаду.

14 березня Уряд погодив звільнення пані Медвідь, яка пропрацювала заступником голови ОДА рік, а 15 березня заступником з гуманітарних питань був призначений Олег Коваль

Як зазначив очільник Сумської військової адміністрації Дмитро Живицький: «Під час війни ми почали розуміти, що питання з розподілом гуманітарної допомоги в області почало виходити з-під контролю. Так сталося, що до цього процесу були долучені люди ззовні, які не є волонтерами і які чомусь вважали, що вони можуть управляти цим процесом і не мати ніяких повноважень і прав розпоряджатись цими вантажами.

Олег Коваль з 2016 року на громадських засадах працював у Департаменті з питань стратегічного планування та координації державної політики у Секретаріаті Кабміну. Зробив внесок у запровадження електронного документообігу у КМУ та до органів виконавчої влади. У вересні 2019 року отримав посаду заступника міністра соціальної політики України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: