Завантаження ...

Звіт голови Сумської обласної військової адміністрації за 13 березня

Звіт голови Сумської обласної військової адміністрації за 13 березня фото

Ранок на Сумщині почався не з кави, а із авіатривоги близько 5-ої ранку... А після 10 ранку під Сумами почався бій. Один з наших блокпостів почали обстрілювати з САУ.

Під прикриттям арти у місто хотів прорватися ворог. Але наші хлопці прийняли бій та дали відсіч оркам. Пишаюся нашою теробороною!

Артилерія час від часу гатила по території Сумської району протягом дня.

У самому місті Суми боїв не було!

Постраждала від обстрілів Боромля та Велика Писарівка.

Пошкодження та втрати уточнюються.

Також вдень ворожий російській літак у Сумському районі розбомбив мирне фермерське господарство. Після двох авіаударів без дахів та вікон лишається близько 20 приватних будинків у селі Битиця. Вечірній авіаналіт на Охтирку - удари по житловим кварталам. Працюють рятувальники та медики.

Але перемог у нас сьогодні теж чимало! Дякуючи нашій теробороні та авіації ми добряче прорядили ворожі війська. «Смажені чебуреки» тепер в якості добрива лишатимуться на узбіччах доріг Сумщини🔥 Слава нашій терообороні та ЗСУ!!!

Відпрацювали фашистських росіян і на одній з позицій, де було скупчення артилерії.

Вороги палали як у пеклі. Загалом, оркам там і місце.

Але за наявною у нас інформацією, чимало російських військових на Сумщині хочуть здаватися, між ними немає зв"язку і порозуміння. Позавчора вночі ворожі підрозділи не поділили між собою «шашличну» під Старим селом і вкотре влаштували бій самі із собою. Росіяни вбивають один одного. Краса!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: