Завантаження ...

Сумщині не загрожує вторгнення

Сумщині не загрожує вторгнення фото

Голова Сумської обласної державної адміністрації зазначив, що на цей час Сумській області вторгнення не загрожує. 

Сьогодні в облдержадміністрації пройшла нарада з головами депутатських фракцій та керівниками силових підрозділів. Метою було обговорення питань територіальної оборони та плану дій для цивільного населення у разі появи військової загрози. Також проговорили про розміщення на території Сумщини блок-постів і заходи з безпеки охорони державного кордону, який межує з Росією. Роз’яснили заходи в разі евакуації та плани мобілізації. 

За словами голови облдержадміністрації, тероборона отримала понад сім мільйонів гривень від громад Сумщини. Згодом, після проведення відповідних сесій у 15 громадах, виділять ще мільйон. 

Дмитро Живицький відповів, які дії вживати на цей момент населенню:

 

"Це питання я чую останнім часом по кілька разів на годину. Відповідаю: НЕ ПАНІКУВАТИ! Зберігайте спокій, ходіть на роботу, займайтесь своїми справами. Адже наразі загрози вторгнення на територію Сумської області немає. На Сумщині забезпечується координація і злагодженість усіх дій між органами державної влади, правоохоронних органів та військовими! Слідкуйте за офіційними джерелами інформації, користуйтесь лише перевіреною інформацією і не розповсюджуйте фейки".

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: