Завантаження ...

Біля сумських укриттів з’являться відповідні знаки

Біля сумських укриттів з’являться відповідні знаки фото

Біля сумських укриттів з’являТепер біля укриттів, де можна буде сховатися у випадку надзвичайних ситуацій, з’являться спеціальні вказівки. ться відповідні знаки

Через загрозу повномасштабної агресії з боку Російської Федерації місцева влада Сум почала інформувати населення щодо укриттів та бомбосховищ, де можна буде сховатися у випадку надзвичайних ситуацій. На сайтах установ публікуються інструкції та пам’ятки, а також розміщуються карти, на яких можна в онлайн-режимі переглянути місцезнаходження укриттів. Однак, сьогодні департамент інфраструктури Сум та управителі багатоквартирних будинків отримали доручення: розмістити поряд із бомбосховищами відповідні вказівки, маршрутні покажчики. За словами голови міської ради Олександра Лисенка, “вони нікому не завадять”. На цей момент важливіше розмістити спеціальні знаки, ніж завершити можливі ремонтні роботи на місцях. Таке доручення повинно бути виконане протягом двох діб.

За словами директора департаменту інфраструктури Сум, покажчики з’являться поряд з п’ятьма сотнями тимчасових укриттів. Наразі 80% з них вже готові до експлуатації населенням.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: