Завантаження ...

Сум’яни вимагають поремонтувати дороги

Сум’яни вимагають поремонтувати дороги фото

Жителі міста Суми звернулися до влади з вимогою провести ремонт автомобільної дороги на вулиці Інтернаціоналістів.

15 лютого на сайті з місцевими петиціями почався збір підписів під зверненням одного з містян. Житель Сум Окунь Сергій Васильович висунув вимогу: у поточному році провести ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Інтернаціоналістів від повороту з проспекту Михайла Лушпи до річки Псел. Свою пропозицію він обґрунтував аварійним станом дороги та наявності там великої кількості ям, вибоїн, бугрів, а також – відсутністю асфальту в деяких місцях. За його словами, такий стан дороги вже неодноразово призводив до людського травматизму та пошкодження автомобілів. 

 

“Користуватися повноцінно нею неможливо, – пише Сергій Васильович. – У період 2019-2021 років мешканці прилеглих будинків зверталися до різних комунальних служб і органів та депутатів Сумської міської ради з відповідними зверненнями. Але жодні громадські ініціативи так і не були підтримані, й дорога продовжує далі руйнуватися. Більш того, в період таїння снігу, сильних злив та дощів, цю ділянку заливає водою, яка стоїть і не сходить довгий час. Це свідчить про те, що система зливів не функціонує належним чином”. 

 

Містянин поділився проблемою і на своїй офіційній сторінці в “Фейсбуці”: звернення з проханням підтримати петицію Сергій супроводив відповідними світлинами, на яких демонструє стан дороги. 

 

 

Станом на 20 лютого звернення вже підтримали 127 осіб із необхідних 250. 147 людей поширили петицію в соціальних мережах. До кінця збору підписів ще 40 днів, залишити під зверненням Сергія власний можна за посиланням

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: