Завантаження ...

Відкриття дитсадка в Сумах знову перенесли

Відкриття дитсадка в Сумах знову перенесли фото

Дитячий садок ”Світлячок” досі не приймає дітей.

Як повідомили в Сумській обласній державній адміністрації, дитячий садок “Світлячок” повинні відкрити 21 лютого, у понеділок. Його будуть відвідувати вісім груп дітей: раннього віку, дві – молодшого віку та одна середня. Старшу групу поки не набрали, на цей час в черзі знаходиться лише одна дитина відповідного вікую. 

Також в облдержадміністрації зазначили, що майже всі порушення, через які садочок відмовилися відкривати вперше, виправлені. Залишилося лише одне – відсутність інклюзивності. Але це обіцяють виправити найближчим часом, коли дозволить погода. Наприклад, у “Світлячку” буде встановлена тактильна плитка – покриття, яке допомагає людям з порушенням зору орієнтуватися в просторі. 

Нагадаємо, останньою датою відкриття дитячого садка було 16 лютого. До цього версій, коли “Світлячок” запрацює, також було декілька: спочатку діти повинні були почати відвідувати його в листопаді минулого року, потім – у грудні. Причиною перенесення була необхідність продовження ремонтних робіт, які б виправили наявні порушення. 

Також нагадаємо, що дитячий садок “Світлячок” побудований у рамках президентської програми “Велике будівництво” частково на кошти громади. Його вартість склала близько 100 мільйонів гривень. Після відкриття його зможе відвідувати 160 дітей.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: