Завантаження ...

У Сумах проведуть мітинг-реквієм та благодійний концерт

У Сумах проведуть мітинг-реквієм та благодійний концерт фото

На сайті Сумської міської ради з’явився додатковий перелік заходів до Дня вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні. 

20 лютого, цієї неділі, Україна вшановуватиме пам’ять героїв Небесної Сотні, які загинули під час протестних акцій на Майдані в Києві 2014 року. Сьогодні, 17 лютого, Сумська міська рада опублікувала додатковий список заходів, які будуть проведені на честь цього Дня. 

Завтра, 18 лютого, у Центральній міській бібліотеці імені Тараса Шевченка відбудеться круглий стіл “День пам’яті героїв Небесної Сотні”. Захід почнеться о 14:00. Пам’ятний день 20 лютого розпочнеться з покладання квітів до могили Олексія Братушки та пам’ятного знаку воїнам АТО/ООС, що почнеться о 10:00 на Центральному кладовищі міста, яке знаходиться на вулиці 20 років Перемоги. О 10:20 почнеться мітинг-реквієм і покладання квітів до пам’ятника Героям Небесної Сотні в однойменному сквері. О 18:00 можна буде відвідати благодійний концерт в Обласній філармонії, що знаходиться за адресою вулиця Петропавлівська, 63. 

Нагадаємо, сайт MistoSumy.com вже публікував перелік заходів, які в місті Суми організували до Дня пам’яті героїв Небесної Сотні. Переглянути їх можна за посиланням.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: