Завантаження ...

У Сумах відбудеться Марш Єдності

У Сумах відбудеться Марш Єдності фото

На вихідних в місті Суми відбудеться мирна акція – Марш Єдності. 

19 лютого, у суботу, о 10:00 у сквері Шевченка відбудеться Марш Єдності. Про це на особистій сторінці в “Фейсбук” повідомив Андрій Букін – активіст та один з організаторів акції.

Він зазначив, що ця акція – мирна й має продемонструвати агресорові, що українське суспільство єдине перед його обличчям. 

 

“У 2014 році саме Сумщина дала потужних добровольців та волонтерів. Масова підтримка населення дозволила зупинити ворога та стримати його повзучу агресію. Так само й у 2022 році: ми маємо вийти на вулицю, щоб підтримати наших захисників. Ворог має знати, що Суми та Сумщину ніхто не здасть. Тут буде відчайдушний опір агресору. З кожного третього вікна їх будуть зустрічати автоматні черги – бо це край партизанської слави й через коліно нас не зламати”, – закликав Андрій Букін. 

 

Волонтер запрошує на Марш усіх сум’ян, депутатів, поліцейських, військовослужбовців, а особливо – представників органів місцевої влади. 

 

“Друзі, беріть дітей, малюйте плакати, загортайтесь у синьо жовтий стяг і приходьте в цю суботу в сквер Шевченка на 10.00”, – ще раз закликав автор звернення. 

 

Нагадаємо, сьогодні, 16 лютого, відзначають День національної Єдності. На честь цього зранку біля фонтану “Садко”, на найвищий флагшток міста підняли український прапор.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: