Завантаження ...

На Сумщині влаштують конкурс снігових фігур

На Сумщині влаштують конкурс снігових фігур фото

Житель Глухова повідомив у спільнотах “Фейсбук”, що в місті проведуть конкурс снігових фігур.

Користувач соцмережі “Фейсбук” та житель Глухова Федір Шутко в тематичних спільнотах розповів, що в місті найближчим часом планують організувати конкурс снігових фігур для дітей та дорослих. Ініціатива матиме назву “Сніговий настрій”.

 

"Якщо Ваші діти хочуть чудово провести час не в телефоні, а на свіжому повітрі, то цей конкурс - для вас!”, – написав Федір.

 

Захід проведуть 10 лютого у сквері Терещенків біля водонапірної вежі. Початок о 13 годині. З собою жителів Глухова Федір попросив узяти теплий одяг, рукавиці, необхідні інструменти та, за його словами, хороший настрій і дружню компанію. Усім охочим будуть запропоновані безкоштовні гарячі напої та майстер-класи від місцевих майстрів, а переможцям, які найкраще передадуть свою ідею – призи. 

Однак, сніговими фігурами захопилися не лише в Глухові. Жителі Шосткинщини із села Собичеве виліпили зі снігу величезну фігуру триголового дракона. У цьому авторів скульптури підтримала навіть місцева влада: їм у тимчасове користування надали трактор із водієм, щоб згрібати сніг було легше.

 
Триголовий дракон із Шостки
 
 

Автор ідеї – завідувачка дому культури села Собичеве Зоя Щасна, а втілювати її в життя їй допомагали жінки-активістки Світлана Сидоренко, Олена Майор та Оксана Удалова. Створити повноцінну фігуру мисткиням вдалося за три дні. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: