Завантаження ...

Сумські школярі залишаться на дистанційці

Сумські школярі залишаться на дистанційці фото

Учні шкіл з першого по одинадцяті класи не вийдуть на очне навчання.

Сьогодні, 4 лютого, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено, що школярі міста Суми пробудуть на дистанційному навчанні ще тиждень, тобто до 12 лютого. Причина такого рішення – різко негативна ситуація із коронавірусом. Ним усе частіше хворіють як учні, так і вчителі. 

Нагадаємо, в дистанційний режим сумські школи було вирішено перевести 24 січня. Тоді рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій торкнулося лише учнів 5-11 класів, однак, 28 січня до них приєдналися і молодші школярі також. 

Також нагадаємо, до сьогоднішнього дня включно Сумська міська рада також працювала у дистанційному режимі згідно з наказом міського голови Олександра Лисенка. Таке рішення посадовця також було пов’язано з великою кількістю хворих на COVID-19. 

Попри те, що більшість міської ради вжила заходів проти коронавірусу та вакцинувалася, це зробили не всі. Тому деяких працівників виконавчих органів відсторонили від роботи. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: