Завантаження ...

У Сумах судитимуть посадовця

У Сумах судитимуть посадовця фото

Сумська обласна прокуратура повідомила, що заступника начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Сумській області будуть судити через збитки, які він завдав, зловживаючи повноваженнями. 

Заступника начальника Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції Сумщини звинувачують у зловживанні повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди. Це пов’язано з тим, що обвинувачуваний за допомогою своїх привілеїв державного посадовця на підставі виконавчого провадження про стягнення заборгованості з Акціонерного товариства «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» на користь стягувачів виніс постанову про накладення арешту на частку боржника. До останньої належав і сумський стадіон “Ювілейний”. 

При цьому, заступник керівника не скористався послугами спеціаліста, який міг би оцінити вартість стадіону, та зробив це самостійно, опираючись на власну думку, а не ринкові ціни. Таким чином він продав “Ювілейний” за вісім мільйонів гривень замість чотирьохсот (ринкова ціна становить 395 мільйонів). Ці дії посадовця завдали збитків на суму 385 мільйонів гривень. 

Після досудового розслідування справу буде передано до суду. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: