Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 31 січня 2022

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 31 січня 2022 фото

На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка минулого тижня мобільні групи продовжували здійснювати контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на об’єктах, розташованих на території населених пунктів Сумської міської територіальної громади.

Як повідомив під час щопонеділкової апаратної наради головний спеціаліст відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Микола Левенець, з 21 по 27 січня мобільними групами було проведено перевірку 183 працюючих об’єктів, що здійснює господарську діяльність на території міста (кафе, магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування, транспортні засоби, якими перевозяться пасажири тощо).

За грубе порушення карантинних заходів мобільними групами, а також патрулями поліції під час чергування було складено 15 актів перевірки, дев'ять протоколів по ст. 42 КУпАП та два протоколи по ст. 44-3 КУпАП.

За інформацією начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега Дубицького, протягом минулого тижня продовжувалася робота з питання дотримання карантинних вимог у підприємствах торгівлі, закладах ресторанного господарства: проведено рейди 25 – 28 січня.

Обстежено 21 підприємство, розташоване на вул. Г. Кондратьєва, вул. Горького, пл. Покровська. пр-ті. М. Лушпи. Спеціалістами Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області за порушення карантинних вимог складено дев'ять протоколів за статтею 42 КУпАП «Порушення санітарних норм», спеціалістами Сумського районного управління ГУНП в Сумській області за порушення карантинних вимог складено один протокол за статтею 44-3 ч1, та два протоколи за статтею 44-3 КУпАП.

За словами начальника відділу транспорту, зв'язку і телекомунікаційних послуг Сергія Яковенка, з 24 по 27 січня членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту проведено контрольну перевірку дотримання вимог карантинних обмежень на базі КП «Електроавтотранс», роботи з поточної дезінфекції у транспорті проводяться згідно з інструкцією. Працівники підприємства, які працюють на лінії, забезпечені дезінфікуючими засобами та захисними медичними масками.

Крім того, працівниками відділу 25 січня перевірено автобуси на маршрутах № 3, № 10, № 13, № 18, № 55. Всього оглянуто 40 автобусів.

Як наголосила в. о. міського голови Юлія Павлик, необхідно посилити контроль за водіями громадського транспорту, адже від жителів міста надходять скарги стосовно недотримання водіями санітарних правил.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: