Завантаження ...

Сумська міська рада перейде на дистанційку

Сумська міська рада перейде на дистанційку фото

Через захворювання великої кількості жителів міста Суми на коронавірус та з метою запобіганню поширенню хвороби, міська рада на деякий час перейде на дистанційний режим роботи.

Учора, 28 січня, голова Сумської міської ради Олександр Лисенко, видав розпорядження. Згідно з ним, у період з 1 по 4 лютого, працівники апарату та виконавчих органів повинні будуть працювати в дистанційному режимі. 

 

“Працівники, для яких запроваджено дистанційну форму роботи, повинні виконувати посадові обов’язки відповідно до доручень керівництва, бути на постійному телефонному зв’язку, перевіряти електронну пошту не рідше одного разу на годину, відповідати на листи, телефонні дзвінки та, за викликом керівника, оперативно з’являтися на робоче місце.Керівники виконавчих органів міської ради повинні тимчасово, на період дії даного розпорядження, обмежити безпосередній прийом та обслуговування фізичних та юридичних осіб виконавчими органами міської ради. У разі наявності законодавчих та технічних можливостей адміністративні та інші управлінські послуги мають надаватися засобами телефонного електронного та поштового зв’язку”, – йдеться на офіційному сайті міськради.

 

Контакти з громадянами також сильно обмежать – для цього в приміщеннях установи встановлять спеціальні скриньки, куди надходитимуть звернення у паперовому вигляді. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: