Завантаження ...

Десята сесія обласної ради восьмого скликання відбудеться 25 січня

Десята сесія обласної ради восьмого скликання відбудеться 25 січня фото

Відповідне розпорядження підписав голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко. Пленарне засідання скликається з метою забезпечення своєчасного вжиття невідкладних заходів щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, покращення медичного обслуговування населення області.

Десята сесія відбудеться 25 січня 2022 року о 12-й годині у приміщенні адміністративної будівлі обласної ради.

На розгляд депутатів виносяться питання змін до бюджету Сумської області, Програми економічного і соціального розвитку Сумської області та про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень 25 січня 2022 року будуть проведені засідання постійних комісій та депутатських фракцій обласної ради (за окремим графіком). Об 11.00 цього ж дня при голові обласної ради відбудеться засідання президії обласної ради.

Засідання постійних комісій, депутатських фракцій, президії та пленарного засідання десятої сесії здійснюватиметься з дотриманням додаткових протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» для проведення масових заходів відповідно до встановленого у регіоні рівня епідемічної небезпеки.

На сесію запрошені: народні депутати України – представники Сумської області у Верховній Раді України, голова обласної державної адміністрації, керівники окремих департаментів, управлінь та відділів облдержадміністрації, керівник Сумської обласної прокуратури, начальники Головного управління Національної поліції в Сумській області, Управління Служби безпеки України в Сумській області, Головного управління Державної податкової служби України у Сумській області, Головного управління Державної фіскальної служби України у Сумській області, представники засобів масової інформації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: