Завантаження ...

Знову морози: прогноз погоди на Сумщині

Знову морози: прогноз погоди на Сумщині фото

Сумський обласний гідрометеорологічний центр попередив містян про те, що на цьому тижні знову очікуються опади та зниження температури. 

Сумський гідрометцентр повідомив прогноз погоди на Сумщині на поточний тиждень: очікуються вітер, невеликі опади та морози. Найближчим часом потепління не буде.

24 січня буде хмарно, іноді очікуються невеликі прояснення. Удень можуть бути незначні опади та хуртовина. Швидкість вітру сягатиме чотирнадцяти метрів за секунду, іноді – коливатиметься між п’ятнадцятьма і двадцятьма метрами за секунду. На дорогах зберігатиметься ожеледиця. Температура повітря вдень триматиметься між п’ятьома та десятьма градусами морозу.

25 січня також буде хмарно з проясненнями, однак, без опадів. На автодорогах очікується ожеледиця. Вітер матиме південний напрямок, швидкість його коливатиметься між трьома і вісьмома метрами за секунду. У порівнянні з попередньою добою, очікується похолодання: уночі температура повітря становитиме близько тринадцяти градусів морозу. Удень температура коливатиметься між п’ятьма та десятьма градусами морозу. 

26 січня можливі невеликі опади, на дорогах – знову ожеледиця. Вітер матиме південно-західний напрямок зі швидкістю від трьох до восьми метрів за секунду. Температура вночі сягатиме п’ятнадцяти градусів морозу, а вдень – восьми. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: