Завантаження ...

Студентка СНАУ здобула стипендію від верховної ради України

Студентка СНАУ здобула стипендію від верховної ради України  фото

Двоє студентів із Сумщини у 2022 році отримуватимуть стипендію від Верховної Ради України, серед них студентка Сумського національного аграрного університету – Вікторія Богатиренко.

Талановита молодь повинна мати усі можливості для самореалізації, незважаючи на будь-які життєві обставини, з такою метою Верховна Рада України запровадила спеціальну соціальну стипендію для дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених українських родин. Проте, соціального статусу замало для того, щоб отримати додаткову стипендію, необхідно також мати високу академічну успішність.

Днями Кабінет Міністрів України оприлюднив розпорядження № 1798-р про призначення соціальних стипендій Верховної Ради України студентам закладів вищої освіти, що отримуватимуть додаткову стипендію, серед них студентка СНАУ.

Вікторія Богатиренко – успішна студентка 3 курсу біолого-технологічного факультету. Саме відповідальним ставленням до навчання, наукової роботи, а також тим, що є активною учасницею у студентських науково-практичних конференціях викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ дівчина змогла вибороти додаткову стипендію. Студентка цікавиться новітніми технологіями, постійно досліджує та вивчає нововведення у агросфері, відвідує аграрні виставки. Також Вікторія є неодноразовою переможницею спортивних змагань з футболу та волейболу, має сертифікат про закінчення спортивної школи, а у вільний час займається музикою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: