Завантаження ...

Сумська вчителька стала переможницею всеукраїнського конкурсу

Сумська вчителька стала переможницею всеукраїнського конкурсу фото

У обласному (другому) етапі Всеукраїнського конкурсу “Нові технології у новій школі” перемогла вчителька із Сум. 

Наталія Михайлова – соціальний педагог зі спеціалізованої школи №10, і нещодавно вона посіла друге місце у своїй номінації в програмі “Я – вільний!”. Усього аналогічних програм із Сумської області було заявлено 20. Одинадцять з них представили практичні психологи, які працюють в закладах загальної середньої та професійної освіти, а також – закладах інституційного догляду та виховання дітей. Дев’ять програм були представлені соціальними педагогами в таких же закладах. Головною метою кожної з них було розв'язання нагальних питань та завдань, які прямо стосуються діяльності соціальних працівників та психологів. До прикладу, до таких відносяться розвиток стресостійкості у здобувачів освіти, толерантного ставлення до оточення, запобігання цькуванню та насильству тощо.

Конкурс, у якому взяла участь та перемогла Наталія, має за мету передачу важливого досвіду, оптимізацію діяльності соціальних працівників, а також професійний розвиток останніх.

Цьогорічний конкурс відзначився впровадженням нової номінації, що має назву “Особливості роботи вчителя фізичної культури з дітьми з особливими освітніми потребами”. Вона проводиться в рамках підтримки Міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: