Завантаження ...

У СумДУ відбулася нарада в рамках реалізації проєкту з енергоефективності

У СумДУ відбулася нарада в рамках реалізації проєкту з енергоефективності фото

19 січня в Сумському державному університеті відбулася робоча зустріч із представниками компаній-консультантів з проєктування та нагляду в межах реалізації проєкту «Вища освіта в Україні».

Програма передбачає термомодернізацію навчальних, науково-дослідних, допоміжних споруд українських університетів, що сприятиме підвищенню енергоефективності й покращенню якості університетських будівель, зменшенню їх експлуатаційних витрат. Проєкт «Вища освіта в Україні» є складовою спільної  фінансової підтримки, яку Європейський інвестиційний банк та Європейський Союз надають Україні в сфері енергоефективності.

СумДУ – один із шести українських університетів, які на конкурсній основі вибороли право на участь у першому етапі проєкту. На зустрічі учасники обговорили нагальні питання щодо його реалізації.

 

«Ми зацікавлені у виконанні проєкту й готові зі своєї сторони зробити все, щоб роботи просувалися якнайшвидше. Я задоволений нашою сьогоднішньою конструктивною розмовою, адже нам вдалося напрацювати спільну стратегію подальших дій», – підсумував проректор з науково-педагогiчної роботи та фiнансово-економiчної дiяльності СумДУ Володимир Касьяненко.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: