Завантаження ...

Осінній призов на Сумщині: план виконано у повному обсязі

Осінній призов на Сумщині: план виконано у повному обсязі фото

На офіційному інформаційному порталі Сумської міської ради повідомили, що план осіннього призову виконали на 100%. Строкову службу проходитимуть 95 осіб з територіальної громади. 

Роман Галасюк – заступник військового комісара Сумського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки – розповів, що восени та на початку зими 2021 року установою був розроблений план щодо призову на військову строкову службу юнаків, які народилися в період із 1994 по 2003 роки. Виконати планове завдання допомогли налагоджені зв’язки з виконкомом та керівниками різних підприємств і установ. Крім того, усе необхідне обладнання та інструменти (медикаменти, транспорт тощо) можна було знайти на призовній дільниці. На організацію призовної кампанії місто витратило близько 55 тисячі гривень. 

Щоб оповістити юнаків про початок призову, важливу інформацію розмістили в соціальних мережах, засобах масової інформації та донесли особисто через персональні повістки й листівки, розповсюджені завдяки Сумському єдиному інформаційно-розрахунковому центру, Сумському МТЦК та СП, районному управлінню поліції ГУНП та технічним працівникам. 

Важливі медичні обстеження проводилися на базах лікувальних закладів міста. Там можна було здійснити стаціонарні та амбулаторні дослідження, зробити рентгени та аналізи на ВІЛ і гепатити. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: