Завантаження ...

На підземний перехід витратять ще мільйон гривень

На підземний перехід витратять ще мільйон гривень фото

Підземний перехід на перехресті між вулицями Харківською та Героїв Сумщини потребує ще мільйон гривень на своє обслуговування. 

Департаментом інфраструктури міста Суми було об’явлено тендер на послуги, які передбачають обслуговування та забезпечення функціонування відремонтованого підземного переходу, що знаходиться на Харківській вулиці. Сума складатиме 1 мільйон 85 тисяч гривень, або майже 90 з половиною тисяч гривень на місяць. Пропозиції на аукціон можна подавати до 31 січня.

Переможець тендеру повинен буде підтримувати та ремонтувати електричні мережі переходу, підтримувати там чистоту і вчасно прибирати, охороняти об’єкт та утримувати й забезпечувати нормальну роботу насосів, які відкачують підземну воду. 

Нагадаємо, на капітальний ремонт переходу вже було витрачено понад сім мільйонів гривень. Там відремонтували стелю, підлогу та оновили освітлення, поставили відеокамери та найняли охоронця. Однак, об’єкт ще потребує встановлення спеціальних поручнів та підіймачів (на які також потрібно виділити кошти). До кінця березня ремонтні роботи планують завершити повністю.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: