Завантаження ...

На Сумщині погіршаться погодні умови

На Сумщині погіршаться погодні умови фото

Сумський обласний гідрометеорологічний центр попереджає сум’ян про значне погіршення погоди.

На офіційній сторінці у “Фейсбук” гідрометеорологічний центр Сумщини повідомив, що 18 січня протягом доби очікуються сильні пориви північно-західного вітру зі швидкістю 17-22 метрів за секунду. Також попереджають про ожеледицю на дорогах та перший рівень небезпеки (“жовтий”). 

Крім того, 18 січня очікують опади та невелику хуртовину, температура повітря становитиме від -2° до -7°. На наступну добу, 19 січня, температура продовжить знижуватися, йтиме сніг, на дорогах – ожеледиця. Удень очікують від -5° до -10°, уночі – 10-15° морозу. Швидкість вітру знизиться: від 5 до 10 метрів за секунду. 

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Сумській області закликала водіїв піклуватися про свою безпеку:

 

“Просимо без нагальної потреби не залишати домівки. Також, звертаємо вашу увагу на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами, швидкісних режимів і тримати дистанцію під час керування транспортними засобами, перед виїздом з дому перевіряти технічний стан автомобіля, забезпечити запаси палива та теплого одягу на випадок надзвичайних ситуацій”, – зазначено на офіційному сайті Служби.

 

Гаряча лінія для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах працює за телефоном: +38-050-307-56-92.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: