Завантаження ...

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 17 січня 2022

Результати останніх карантинних перевірок у Сумах на 17 січня 2022 фото

На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка минулого тижня мобільні групи продовжували здійснювати контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на об’єктах, розташованих на території населених пунктів Сумської міської територіальної громади.

Як повідомив під час щопонеділкової апаратної наради начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав Кононенко, з 6 по 13 січня мобільними групами було проведено перевірку 164 об’єктів господарювання. За грубе порушення карантинних заходів мобільними групами, а також патрулями поліції під час чергування було складено два акти перевірки, два протоколи за статтею 42 КУпАП та 100 – за статтею 44-3 КУпАП. Задля посилення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства щодо виконання протиепідемічних норм, на території громади здійснювали чергування 42 військовослужбовці військової частини 3051 Національної гвардії України.

За інформацією начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега Дубицького, протягом минулого тижня продовжувалася робота з питання дотримання карантинних вимог у підприємствах торгівлі, закладах ресторанного господарства: проведено рейди 11 і 13 січня. Обстежено дев’ять підприємств, розташованих на вул. Харківська, вул. Набережна р. Стрілка, пров. 9 Травня. Спеціалістами Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області за порушення карантинних вимог складено два протоколи за статтею 42 КУпАП, спеціалістами Сумського районного управління ГУНП в Сумській області – два протоколи за статтею 44-3 КУпАП.

На ринках, розповів начальник Сумського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області Олександр Скварча, з 10 по 16 січня складено 11 протоколі за статтею 42 КУпАП і шість за статтею 44-3 КУпАП. Посадовець повідомив, що роботу мобільних груп буде посилено. Якщо раніше вони проводили рейди по вівторках і четвергах, то тепер ще й по середах і п’ятницях.

За словами начальника відділу транспорту, зв'язку і телекомунікаційних послуг Сергія Яковенка, проведено контрольну перевірку вимог дотримання вимог карантинних обмежень на базі ФОП Олійник. Встановлено, що працівники підприємства забезпечені захисними масками та дезрозчином. Перевізнику надані рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів у засобах індивідуального захисту та проведення дезінфекції робочої зони не рідше трьох разів на день. У четвер, 13 січня, було перевірено стан автобусів на маршрутах № 3, № 10, № 13, № 18 (загалом 32 автобуси). Під час перевірки проводилась роз'яснювальна робота щодо обов'язкового використання захисних масок та утримання транспорту в належному санітарному стані.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: