Завантаження ...

На Сумщині обговорили співпрацю під час новорічних свят

На Сумщині обговорили співпрацю під час новорічних свят фото

У Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулася спільна відеоселекторна нарада за участі керівництва ГУНП, Сумської облдержадміністрації, територіальних громад та правоохоронних органів регіону щодо стану готовності до забезпечення публічної безпеки й порядку, а також безпеки дорожнього руху під час Новорічних та Різдвяних свят

Нарада пройшла під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергія Чижа. До участі долучилися заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Печененко, начальники структурних підрозділів апарату ГУНП, районних управлінь (відділів) поліції, підпорядкованих їм базових підрозділів поліції і відділів (сектору) поліцейської діяльності ГУНП області.

У період Новорічних свят у всіх куточках нашого регіону  заплановано низку заходів за участі значної кількості громадян. Для забезпечення публічної безпеки підрозділи поліції перейшли на посилений режим несення служби.

Зі вступним словом до присутніх звернувся очільник поліції Сумщини Сергій Чиж: «Разом забезпечити правопорядок – це головне. Визначення напрямків, постановка чітких завдань та налагоджена взаємодія – запорука безпеки громадян під час святкувань».

Присутні обговорили алгоритм співпраці правоохоронних органів та громади, зокрема спрямований на забезпечення публічної безпеки та порядку під час Новорічних та Різдвяних свят.

Наступним питанням порядку денного стало заходи щодо підвищення ефективності діяльності з протидії нелегальному обігу пального, алкоголю та тютюну.

 Працівники поліції проаналізували стан протидії виявлення та припинення зберігання та збуту безакцизних товарів на території області та напрацювали заходи щодо посилення роботи у даному напрямку.

За інформацією відділу комунікації поліції Сумської області.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: