Завантаження ...

У Сумах перевірили роботу стаціонарних пунктів обігріву

У Сумах перевірили роботу стаціонарних пунктів обігріву фото

Перший заступник міського голови Михайло Бондаренко та начальник відділу з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артур Петров перевірили роботу стаціонарних пунктів обігріву на території Сумської громади.

Пункти обігріву розпочали свою роботу відучора у зв'язку зі зниженням температури повітря та з метою попередження переохлодження населення.

Під час перевірки встановлено, що в пунктах обігріву створено належні умови для тимчасового перебування громадян під час низького температурного режиму: приміщення обігріваються, відвідувачам пропонуються гарячі напої та, у разі необхідності, – медична допомога.

У деяких пунктах обігріву були відсутні вказівники, проте, за дорученням першого заступника міського голови, це недопрацювання було миттєво усунуто.

Наразі на території Сумської громади розгорнуто 26 пунктів обігріву у всіх мікрорайонах міста. Вони розташовані у міських лікарнях, центрах первинної медико-санітарної допомоги, бібліотеках. За словами працівників закладів, деякі мешканці міста вже зверталися до пунктів обігріву, їм надали всю необхідну допомогу.

Детальніше з переліком та адресами, куди можна звернутися громадянам у разі необхідності, можна озайомитися за посиланням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: