Завантаження ...

У СНАУ влаштували благодійний майстер-клас

У СНАУ влаштували благодійний майстер-клас  фото

Зовсім скороо новорічні та Різдвяні свята, а це означає, що настав час для добрих справ, тому що кожен, хто потребує уваги і турботи ближнього, дуже сподівається на новорічне диво. Із такою щирістю та азартом у стінах Сумського НАУ було проведено благодійний майстер-клас з виготовлення різдвяних смаколиків.

А майстром у цій справі виявилась чарівна викладачка юридичного факультету Полтавська Олена.

Кумедні чоловічкі, яскраві ялинки, чудернацькі зірочки, рукавички та чобітки і все це було власноруч прикрашено нашими учасниками. До нашого майстер-класу приєдналися також іноземні студенти. Творили і фантазували і просто весело та з користю провели час та водночас зробили добру сраву, зібравши кошти на подарунки онкохворим дітям.

Виготовлені пряники-шедеври хтось забрав із собою, хтось подарував близькій людині, а хтось просто з’їв на місці свій смаколик. Головне, що ніхто не залишився засмученим, а головне вже в цю неділю дітки отримують свої довгоочікувані подарунки, адже Святий Миколай нікого не залишає осторонь.

Дякуємо усім, хто долучився до майстер-класу і окрема подяка Олені Юріївні за те, що провела для нас цей майстер-клас і приготувала чудове імбирне печиво.

Сподіваємось, що з кожним разом все більше і більше людей долучатиметься до волонтерської діяльності і добрих справ, а у світі стане на одну людину щасливіше! Роби добро і воно обов’язково повернеться!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: