Завантаження ...

CумДУ cтав партнером соціального телепроєкту

CумДУ cтав партнером соціального телепроєкту фото

17 грудня Сумський державний університет взяв участь у першому благодійному вечорі телеканалу СТС «Час дарувати», що відбувся за підтримки облдержадміністрації, народних депутатів, державних організацій, територіальних громад, приватних структур.

У рамках телепроєкту «Час дарувати» стартував збір коштів для закупівлі надважливого апарату – церебрального оксиметру для відділення інтенсивної терапії новонароджених Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

За словами медиків, цей апарат, у комплексі тотальної гіпотермії підвищує шанси на одужання новонароджених, які цього потребують, запобігаючи появі ДЦП.

 

«Це чудова і дуже корисна соціальна ініціатива, до якої долучається уся Сумщина: державні організації, і в тому числі – Сумський державний університет, профспілки, бізнес, просто небайдужі жителі області. Символічно, що благодійний вечір відбувся напередодні Дня Святого Миколая, який у християнській традиції уособлює благочинність, є  покровителем дітей та молоді, а свято на його честь символізує щедрість та безкорисливу допомогу», - зазначив ректор СумДУ Василь Карпуша.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: