Завантаження ...

У Сумському районі відкрили сучасну поліцейську станцію

У Сумському районі відкрили сучасну поліцейську станцію фото

Участь у відкритті поліцейської станції в селі Підліснівка за дорученням голови Сумської облдержадміністрації Дмитра Живицького взяв заступник голови Вячеслав Печененко

 

«Дозвольте вас привітати з важливою для вашої громади подією, яка спрямована на забезпечення правопорядку на відповідній території, – зазначив Вячеслав Печененко. – Ця станція є прикладом належної взаємодії підрозділів Національної поліції зі Степанівською територіальної громадою та Сумською райдержадміністрацією. Саме так по всій Україні і Сумській області зокрема, має організовуватися спільна робота правоохоронців та місцевої влади з турботою про безпеку громадян».

 

Заступник голови облдержадміністрації подякував керівнику Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергію Чижу та Степанівському селищному голові Володимиру Лукашу.

 

«Приємно констатувати, що ця поліцейська станція є дванадцятою, яка запрацювала на Сумщині з початку реалізації проєкту і сьомою – яка відкрита у 2021 році, – говорив Вячеслав Печененко. – І я впевнений, що ця поліцейська станція стане тим місцем, куди місцеві жителі громади звертатимуться не тільки з якимись проблемами, а й за порадою та наданням правової допомоги, що сприятиме налагодженню взаємовідносин між громадою і поліцією, а також формуванню довірливих між ними відносин».

 

За його словами, Сумська облдержадміністрація не стоїть осторонь і надає всіляку допомогу і підтримку зі створення поліцейських станцій в територіальних громадах, у тому числі в межах реалізації Стратегії регіонального розвитку Сумської області на 2021 – 2027 роки.

 

«Хочу побажати місцевим жителям безпечних умов проживання, поліцейському офіцеру громади – забезпечення належного рівня правопорядку на відповідній території та бути надійним помічником і радником для її жителів, а всім нам добра і мирного неба над головою», – наголосив Вячеслав Печененко.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: