Завантаження ...

На Сумщині очікується погіршення погодних умов: пониження температури до - 21 градусів

На Сумщині очікується погіршення погодних умов: пониження температури до - 21 градусів фото

Як повідомив під час апаратної наради директор обласного Департаменту цивільного захисту населення Олександр Милаш, на території області відбувається значне погіршення погодних умов, а саме пониження температури до - 21 градусів

 

«Я звертаюсь до голів територіальних громад Сумщини з проханням забезпечити повне функціонування пунктів обігріву, на період зниження температури, – наголосив Олександр Милаш. – Окремо звертаюсь до голів Буринської та Сумської громад щодо посилення активізації цієї роботи».

 

На територій області розгорнуто 553 пункти обігріву, які  функціонують відповідно до погодних умов і з дотриманням усіх карантинних заходів у кожній громаді. За інформацією органів місцевого самоврядування, пункти обігріву в громадах знаходяться в адміністративних будівлях, закладах охорони здоров’я, соціального захисту тощо.

Голова облдержадміністрації Дмитро Живицький доручив керівникам органів виконавчої влади на місцях бути готовими до ліквідації наслідків погіршення погодних умов та тримати на контролі безперебійну роботу пунктів обігріву.

 

«Зима – завжди випробування для дорожніх служб. З першим снігом погіршується ситуація на дорогах, через що, до протоколу апаратної наради ми додатково включаємо проведення всіх необхідних заходів дорожніми службами, що стосується доріг місцевого, комунального і державного значення. Дорожники мають буди готові, у разі необхідності, працювати в цілодобовому черговому режимі, техніка має стояти напоготові», – підкреслив Дмитро Живицький.

 

Голова облдержадміністрації зауважив, що у період негоди усі служби будуть працювати в режимі підвищеної готовності для забезпечення безпечного проїзду автодорогами Сумщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: