Завантаження ...

Проєкт СумДУ здобув призове місце у всеукраїнському конкурсі

Проєкт СумДУ здобув призове місце у всеукраїнському конкурсі фото

16 грудня на засіданні Української асоціації освіти дорослих було підведено підсумки V Загальноукраїнського конкурсу кращих проєктів у сфері освіти дорослих.

У номінації «Кращий освітній проєкт з активізації місцевих громад» почесне 2️ місце посів Фестиваль неформальної освіти «Мистецтво вчитися разом», який був реалізований у Сумському державному університеті.

«Мистецтво вчитися разом» – це фестиваль неформальної освіти, що відбувся 13 жовтня 2021 року в Конгрес-центрі СумДУ: 36 захоплюючих тренінгів за трьома напрямами («Мистецтво», «Вчитися» і «Разом»). Фестиваль організовано в СумДУ за участі ГО «Центр освіти впродовж життя», Народного університету м.Целле та за підтримки Посольства Німеччини в Україні, DVV International в Україні та Сумської міської ради. Ініціатори і керівники фестивалю: завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Юрій Петрушенко і завідувачка кафедри управління імені Олега Балацького Ганна Швіндіна.

Згідно з розробленою організаторами інноваційною концепцією, фестиваль неформальної освіти «Мистецтво вчитися разом» – це освітній захід, на якому зможуть зустрітися мешканці м.Суми, що хочуть отримати додаткову освіту та викладачі/тренери (теж мешканці м.Суми), які мають знання і досвід, якими хочуть поділитися.

Мета фестивалю – популяризація освіти впродовж життя серед жителів м.Суми, розвиток системи неформальної освіти в місті, її орієнтація на актуальні освітні потреби містян та вимоги ринку праці

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: