Завантаження ...

У Сумах новорічний ярмарок проведуть за європейським зразком

У Сумах новорічний ярмарок проведуть за європейським зразком фото

Сьогодні, 16 грудня, у Сумській міській раді провели зустріч із суб’єктами господарювання, які планують розміщувати свої торговельні точки й атракціони на цьогорічному новорічному ярмарку, який пройде на Театральній площі. Члени комісії з питань організації сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків розповіли підприємцям про нову концепцію новорічного святкування та описали свої вимоги. 

Тамара Іщенко, заступниця міського голови, проінформувала підприємців про нові концепції міського новорічного та різдвяного ярмарку та розповіла, що цього року вимоги до охочих взяти в ньому участь будуть посилені. 

 

«Цьогоріч нова концепція організації ярмарку, адже в попередні роки надходила маса скарг на незадовільну його організацію, стан будиночків для торгівлі та атракціонів. Нині все буде наближено до європейського зразка. Чітко визначено, що та де саме розміщуватиметься, підібрано асортимент страв, визначені вимоги до учасників новорічного ярмарку», - коментує посадовиця.

 

Уже завтра члени комісії та приватні підприємці разом відвідають Театральну площу та конкретніше визначаться з планом своєї діяльності. Зокрема обговорять можливості розміщення тих чи інших атракціонів. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: